28 Mars, 2022

Ekspozita unike e artistit grek që solli copëza jete nga Tirana: “We are our Heroes”

Ekspozita e veçantë e artistit grek Same 84 e kuruar nga piktori Helidon Haliti dhe Kyriakos Iosifidis vjen në Tiranë enkas për titullin “Tirana, Kryeqyteti Evropian […]
29 Mars, 2022

Merr Pjesë në Panairin “Work and Study” në kuadër të Tirana EYC 2022

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë në kuadër të titullit “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”, që prej datës […]
1 Prill, 2022

Nis Akademia “U4Politics 2.0″: Risitë e këtij viti

Nis sezoni i dytë i Akademisë “U4Politics 2.0_Politic’s never been that cool!”, një iniciativë e zhvilluar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim të ngushtë me Fondacionin […]
9 Prill, 2022

Edicioni i Pestë “Shtigje Rinore 2022’’ sjell në Tiranë të rinj nga Ballkani Perëndimor

Ombrellës të aktiviteteve për Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, i bashkohen 24 të rinj nga rajoni i Ballkanit Perëndimor që vijnë në Tiranë në datat […]
20 Prill, 2022

NATO Run Tirana, maratona me kauzën e veçantë “Unë vrapoj për një hero. Heroi im është një grua”

Organizata Rinia e Atlantikut të Veriut nën mbështetjen e Divisionit të Diplomacisë Publike të NATO si dhe ne kuadër të aktiviteteve të Tirana European Youth Capital […]
21 Prill, 2022

Rinia është Evropiane: Kongresi Rinor Kombëtar viziton Ambasadën e Shqipërisë në Bruksel

Ekipi i Tirana EYC 2022 pranë Kongresit Rinor Kombëtar vizitoi Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Bruksel, Belgjikë, në një ceremoni pritjeje dedikuar titullit dhe Kongresit […]
22 Prill, 2022

Rinia është Evropiane: Kongresi Rinor Kombëtar diskuton me përfaqësues të BE

Kongresi Rinor Kombëtar  në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë (Tirana EYC 2022) u takua me përfaqësues të institucioneve evropiane dhe organizatave të shoqërisë […]
27 Prill, 2022

Ceremonia hapëse e “Java e Paqes 2022”; Njihuni me agjendën e aktiviteteve nga 26 Prilli deri më 1 Maj

Java e Paqes 2022 është seria e aktiviteteve të rradhës që organizohet nga UN Association Albania me mbështetjen e Kongresit Rinor Kombëtar në kuadër të Tirana […]
10 Maj, 2022

Kongresi Rinor Kombëtar dhe Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

Kongresi Rinor Kombëtar (KRK) dhe Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim (CDI) nënshkruan një Memorandum Bashkëpunimi më 9 Maj, duke bërë një hap të rëndësishëm përpara në […]