13 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë: Mirëmbajtja e faqes Web dhe Ndërtimi i Aplikacionit EYC 2022

FTESË PËR OFERTË Kërkesë për Ofertë: Mirëmbajtja e faqes Web dhe Ndërtimi i Aplikacionit nga Kongresi Rinor Kombëtar Subjekti: Kërkesë për Ofertë – Mirëmbajtja e faqes […]
21 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë Pajisje Kompjuterike (IT) Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022)

KËRKESË PËR OFERTË   Subjekti:         Kërkesë për Ofertë Pajisje Kompjuterike (IT) Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022) Forumi Rinor Evropian është platforma më e […]
21 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë “Rritja e impaktit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 në politikat e Bashkimit Evropian

KËRKESË PËR OFERTË  Subjekti:          Kërkesë për Ofertë “Rritja e impaktit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 në politikat e Bashkimit Evropian”. Forumi Rinor […]
25 Janar, 2022

Kërkesë për Ofertë Mobilje zyre Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022)

KËRKESË PËR OFERTË Subjekti:      Kërkesë për Ofertë Mobilje zyre Kongresi Rinor Kombëtar (në kuadër të TEYC2022) Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe […]
12 Shkurt, 2022

Mbahet Ceremonia e Hapjes së “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Mbahet Ceremonia e Hapjes së “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” Në një event enkas për të rinjtë, Kongresi Rinor Kombëtar organizoi ceremoninë e hapjes së […]
21 Shkurt, 2022

Thirrje për Ekspert të Jashtëm për Vlerësimin e Projekt Ideve në kuadër në kuadër të programit TEYC2022

Pozicioni: Ekspert i jashtëm për vlerësim të projekt ideve për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin  2022)  Vendi i […]
22 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”.

KËRKESË PËR OFERTË “Mbulimi i Marketing-ut Digjital Nëpërmjet Videove Promovuese”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]
23 Shkurt, 2022

Çelet Panairi i Punës Syn+Ergasia në Tiranë: Mundësi Punësimi për të Rinjtë

Në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022, për dy ditë me rradhë në Pallatin e Kongreseve, më 23 dhe 24 Shkurt u ekspozuan […]
24 Shkurt, 2022

Kërkesë për Ofertë “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”.

Kërkesë për Ofertë Subjekti:  “Shërbime Marketing Digjital dhe Dizajni Grafik”. Forumi Rinor Evropian është platforma më e madhe e organizatave rinore në Europë, e themeluar në […]