21 Janar, 2023

Viti Evropian i Aftësive 2023: Një vit për aftësi dhe përfshirje

Përfshirja sociale në arsim dhe zhvillimin e aftësive, është në qendër të vëmendjes në vitin 2023, me Vitin Evropian të Aftësive. Komisioni Evropian miratoi propozimin për ta […]
3 Shkurt, 2023

Kongresi Rinor Kombëtar: Bashkëpunimet Ndërkombëtare me fokus tek Rinia

Kongresi Rinor Kombëtar në kuadër të planit strategjik 2023-2027 nisi këtë vit me vizitën e parë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku së bashku me […]
9 Shkurt, 2023

Apliko Tani: Akademia e Edukimit Politik dhe emisioni #RinVote

Rikthehet Akademia e Edukimit Politik dhe emisioni #RinVote. RinVote sjell zërin e të rinjve në politikë ndaj, nëse çdo ditë pyesni veten se përse kaq shumë gjëra […]
17 Shkurt, 2023

Një hapësirë e re rinore në qytet – Tok me ne #SiN’Shpi

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë dhe në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 inaguruan hapësirën më të re rinore në […]
10 Mars, 2023

“Këmbëkryq me Ndërkombëtarët”

Startoi dje “Këmbëkryq me Ndërkombëtarët” një format diskutimi që sjell para të rinjve përfaqësues të lartë të Ambasadave dhe organizatave ndërkombëtare në Shqipëri, për të folur […]
18 Mars, 2023

Lublin is YOUth: Kryeqyteti Evropian i Rinisë për vitin 2023 fillon rrugëtimin

Përfaqësues të skuadës së KRK – TEYC ishin këtë javë të ftuar në Ceremoninë e Hapjes së Kryeqytetit Europian të Rinisë 2023, Lublin, Poloni, që u […]
25 Mars, 2023

KROS TEYC: Gara Sportive me nxënës nga gjimnazet e Tiranës

E shtuna e 25 Marsit e gjen Liqenin e Tiranës të populluar nga të rinj pjesëmarrës të garës KROS. Në kuadër të programit “Tirana Kryeqyteti Europian […]
7 Prill, 2023

Konferenca Kombëtare e Punës Rinore 2.0

U prezantuan sot për herë të parë gjetjet e studimit kombëtar mbi punën rinore në Shqipëri, me titull Dimensione Rinore: Potenciali dhe Zhvillimi i Punës Rinore […]
30 Prill, 2023

“PROGRAMET INTERREG IPA TË BASHKIMIT EVROPIAN: ÇFARË OFROJNË PËR TË RINJTË?”

Dinamika e anëtarësimit hap rrugën për më shumë përfshirje të aktorëve lokalë, rritjen e ndikimit të drejtpërdrejtë të politikave të mbështetura nga BE-ja dhe shumë më […]