1 Mars, 2022

Lançohet Projekti YDEAS II nën Programin Tirana EYC 2022

Më shumë se 150 pjesëmarrës nga Ballkani Perëndimor diskutuan mbi novacionin dhe dixhitalizimin drejt një rimëkëmbjeje gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme. Ky ishte eventi hapës i projektit […]
10 Mars, 2022

Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

KËRKESË PËR OFERTË Lënda : Kërkesë për ofertë për blerje artikuj promovues për programin “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” nga Kongresi Rinor Kombëtar. Drejtuar:   […]
12 Mars, 2022

#CodeLikeaGirl: Një Program Dedikuar Përfshirjes të Vajzave në Teknologji

Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Vodafone Albania, dhe në kuadër të “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” organizuan përgjatë datave  7 – 11 Mars 2022 […]
15 Mars, 2022

Njoftim për Thirrjen e Hapur për Projekt Ide në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022

Njoftim për Thirrjen e Hapur për Projekt Ide në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 Pas një numri rekord aplikimesh për Thirrjen e […]
20 Mars, 2022

Teatri Metropol dhe Kongresi Rinor Kombëtar Organizojnë Festivalin MetroSound – “Jehonë Arbëreshe”

Teatri Metropol në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” prezantuan projektin e ri artistik, festivalin MetroSound – […]
21 Mars, 2022

Thirrje për Ekspert të Jashtëm për Komunikim dhe PR në kuadër të programit TEYC 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për Komunikim dhe PR në kuadër të programit TEYC2022 Pozicioni: Ekspert i Jashtëm për Komunikimin dhe PR për programin “Tirana European […]
21 Mars, 2022

Thirrje për ekspert të jashtëm për “Komunikimin Strategjik” në kuadër të programit TEYC2022

Pozicioni: Ekspert të jashtëm për Komunikimin Strategjik  për programin “Tirana European Youth Capital 2022” (Tirana, Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
21 Mars, 2022

Kërkesë për Ofertë “Shërbime Dizajn Grafik, Promovim dhe Komunikim Strategjik Për Evente, Aktivitete dhe Fushata

Lënda:  Kërkesë për Ofertë “Shërbime Dizajn Grafik, Promovim dhe Komunikim Strategjik    Për Evente, Aktivitete Dhe Fushata” Drejtuar: Subjekteve që kanë veprimtari të tyre objektin e prokurimit. […]
26 Mars, 2022

Ora e Tokës në “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022”

Ashtu si çdo vit, edhe këtë herë mbrëmja e së shtunës së fundit të Marsit i kushtohet shtëpisë tonë të përbashkët, Tokës. Së bashku me mbi […]