19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi ” Youth Space…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth Space” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi” Youth Eco…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth Eco-Health” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022) Vendi i punës: Tiranë […]
19 Nëntor, 2021

Thirrje për aplikim “Koordinator Programi” Youth Create…

Pozicioni: Koordinator Programi “Youth create Culture” për programin “Tirana – European Youth Capital 2022” (Tirana – Kryeqyteti Europian i Rinisë për vitin 2022). Vendi i punës: […]
4 Dhjetor, 2021

Ftesë Për Ofertë “Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit…

FTESË PËR OFERTË Ambiente me Qera për zyrat e Kongresit Rinor Kombëtar (TEYC2022) Lënda:            Kërkesë për marrje me qira të ambienteve për zyra për akomodimin e […]
9 Dhjetor, 2021

Thirrje për Projekt Ide në kuadër të ‘Tirana European Youth Capital 2022’

Data e publikimit të Thirrjes: 9 Dhjetor 2021 Afati për aplikime: 28 Janar 2022 Ftojmë Organizatat e Shoqërisë Civile, grupet Jo Formale dhe individë të cilat […]
9 Dhjetor, 2021

Thirrje për Bashkëpunëtorë në kuadër të Tirana European Youth Capital 2022

Thirrje për Bashkëpunëtorë Ftohen Organizatat e Shoqërisë Civile, grupet jo formale, individët dhe partnerët ndërkombëtarë të cilat kanë në fokus të punës së tyre rininë, të […]
17 Dhjetor, 2021

Sesionet Informuese mbi Thirrje për Projekt Ide dhe Bashkëpunëtorë

Sesionet Informuese mbi ‘Thirrje për Projekt Ide dhe Bashkëpunëtorë’ në zbatim të programit Activ∞ për Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 Në kuadër të Tirana Kryeqyteti […]
24 Dhjetor, 2021

Pyetësor në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022

Pyetësor në kuadër të Programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 Në kuadër të implementimit të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 (TEYC 2022), Kongresi […]
4 Janar, 2022

Shtyhet Afati i Aplikimeve për Thirrjet e Hapura për Projekt Ide …

Shtyhet Afati i Aplikimeve për Thirrjet e Hapura për Projekt Ide dhe Bashkëpunëtorë –  Tirana EYC 2022 Ftohen organizatat e shoqërise civile, grupet jo formale, individët […]